2010. szeptember 3., péntek

Az utolsó nyári este

Ami persze nem ma volt...


7 megjegyzés:

  1. Szerintem múlt hét péntek :)

    VálaszTörlés
  2. Alig volt nyár, és hogy elszaladt az is...

    VálaszTörlés
  3. Kedves Fhil!
    Az eddigi képeid közül, azt hiszem bátran mondhatom, hogy nekem ez a kép lett a kedvencem!
    Eddig a képek, számomra tényleg csak pillanatokat mondtak el és ez az első kép az életemben, ami amint ránéztem "megmozdult". Láttam ahogy fodrozódik tovább, szinte hallottam a víz loccsanását, az est hangjait. A fények is magával ragadtak. Annyira finom, puha a víz felülete!! Valamint igazán passzol a képhez hogy az embereknek csak a körvonala látszik! A kompozíció is jól sikerül! Gratulálok a képedhez! Nagyon sok örömöt nyújtott nekem a nézegetése :)
    Egy lelkes olvasód: szandus

    VálaszTörlés
  4. Fhil, ez az igazi siker!

    Off: Pénteken viszem paszpartuzni a képedet. Előre puhatolóztam, sokféle színe van, úgyhogy majd segít kiválasztani a legjobb megoldást.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Szandus! Nagyon köszönöm elismerő szavaidat. Ezért érdemes fotózni. Nekem is vannak kedvenc képeim másoktól, amik már első ránézésre nagy hatással voltak rám, némelyiktől a könnyem is kicsordult. Én is írtam lelkendező sorokat, de hogy most nekem írjon valaki ilyent, hát ez nagyon jólesik.
    Ezzel a képpel tényleg sikerült valamit visszaadnom, mert máshol is nagyon jó véleményeket kaptam a fotóstársak részéről. Remélem neked is van/lesz részed hasonlóban.
    Egy hálás blogger társad: Ildikó (Fhil)

    VálaszTörlés
  6. Marvin, neked is köszönöm, hogy figyelemmel kíséred a blogom és szánsz rám mindig egy kis időt.

    Remélem sikerül jó színt választani a paszpartunak...

    VálaszTörlés